Pet-Friendly.eu

http://pet-friendly.eu/

Pet-Friendly.eu novi je projekat u obrtu SRCEODMORA, nastao u idei da se napravi velika baza podataka svih mjesta gdje je vlasnicima pasa dozvoljen ulaz sa njihovim dlakavim članom obitelji.

I sami imamo pse i 25 godina putujemo sa njima te namo kako je teško naći mjesto za popiti kavu sa psom, pojesti ručak ili naći mjesto za ljetovanje, zimovanje ili vikend izlet, gdje možemo uživati sa svojim psima. Iako smo informatičari treba nam dosta vremena da na ruti naših putovanja nađemo  pet friendly objekte.

Psi koji putuju sa svojim vlasnicima socijalizirani su i naviknuti na red. Ravnopravni su članovi obitelji kao djeca i umirovljenici.

Imamo mnoge upite iz raznih Europskih država, gdje bi se u Hrvatskoj moglo ljetovati, kampirati, šetati i uživati sa psima.  U našoj bazi podataka tek je nekoliko objekata te tražimo vlasnike i managere restorana, hotela, kafića, kampova, apartmana, vila koji su spremni ugostiti turiste sa socijaliziranim i urednim psima.

Vaš turistički objekat može biti u PET-FRIENDLY.EU bazi podataka!

Pošaljite nam e-mail sa podacima:

  • Naziv objekta, adresa i kontakt telefon
  • Fotografije koje želite da objavimo u reklamama za Vaš objekat
  • Kratki opis Vaše ponude

na: srceodmora.obrt@gmail.com

Mi ćemo Vam poslati ponudu za članstvo koje stoji 75 kuna za godinu dana. Nakon vidljive uplate objavljujemo Vaš objekat na našoj web i Facebook stranici. Te jednom mjesečno objavljujemo objavu za Vaš objekat (Facebook).

Za 75 kuna godišnje mi vas reklamiramo, a i šaljemo na adresu objekta naljepnicu za vrata. Nakon što je naljepite i pošaljete nam fotografiju na kojoj je vidljiva naljepnica na vašem objektu, dobivate plaćeni oglas na Facebooku u trajanju od 3 dana po vašem izboru.

 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *